28/6, 9 π.μ. Ζωοδόχου Πηγής
Τρελή χημική ουσία επιτίθεται καίγοντας τα σωθικά των περαστικών, που τρεκλίζουν σιχτιρίζοντας.
Ζωοδόχου Πηγής 3μ.μ.
Μετά από 6 ώρες το αέριο καταδρομέας συνεχίζει να σκορπά δάκρυα στους ανυποψίαστους διαβάτες.
Συμπέρασμα: Ή ανακαλύφθηκε φυσική πηγή δακρυγόνου στα Εξάρχεια ή η συνεχόμενη έκλυσή του σε στρατηγικά σημεία είναι το νέο σχέδιο για την άλωση του ‘άβατου των Εξαρχείων’.

-----------------------------------

«Θεωρώντας ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να γίνουμε συνεπιβάτες στο όνειρο, προτείνουμε να μην κάθεστε να βλέπετε τα τρένα να περνούν… Όταν μπορείτε να γίνετε πανίσχυροι παίκτες, βάζοντας τρικλοποδιά στην αντιπαθητική μοναξιά».
Το πρακτορείο συνοικεσίων ELITE κάνει άνοιγμα και στα μπακούρια του ροκ. Γιατί ροκ ξε-ροκ, βαριά η καλογερική…

-----------------------------------

Ομαδικό μήνυμα στο κινητό από τη Γραμματεία Προστασίας Δασών: «Προστατεύστε τα δάση από τη φωτιά. Ας παραδώσουμε στη νέα γενιά τους πνεύμονες οξυγόνου ζωντανούς.»
Τώρα αυτό το έστειλαν, μπας και κατά τύχη το λάβει α. ο εμπρηστής που ετοιμάζει το μηχανισμό, συγκινηθεί και τα βροντήξει επί τόπου β. οι αρμόδιοι για το συντονισμό των επιχειρήσεων πυρόσβεσης, για να αντιμετωπίσουν σωστά την ‘πύρινη λαίλαπα’, στην περίπτωση που το αυτί του παραπάνω εμπρηστή δεν ιδρώσει;
Εκτός κι αν πιστεύουν ότι οι φωτιές μπαίνουν από όλους εμάς που καίμε τα ξερά χόρτα μας, κι είπαν να χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του.

-----------------------------------

Ανακύκλωση για τα μπάζα.
Λέγαμε κι εμείς τόσα χρόνια ότι στον τόπο μας δεν γίνεται ανακύκλωση και να που στους δρόμους της Αθήνας εμφανίστηκαν οι νέοι μπλε κάδοι απορριμμάτων. Μάλιστα το σύστημα που εφαρμόζεται είναι ριζοσπαστικό και βάζει τα γυαλιά στις παραδοσιακές μεθόδους ανακύκλωσης του εξωτερικού. Είναι το λεγόμενο σύστημα ‘κοκτέιλ’, ή αλλιώς όλα σε ένα. Στο φωτεινό δρόμο που χάραξε ο Vidal Sassoon, οι μπλε κάδοι φέρνουν την ενοποίηση και στην ανακύκλωση, αφού δέχονται όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά μαζί: χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό. Ελλείψει μάλιστα περαιτέρω οδηγιών, οι πολίτες εφάρμοσαν με ενθουσιασμό την ιδέα της ενοποίησης και στις ίδιες τις σακούλες τους, ρίχνοντας σε αυτές όλα τα υλικά ανακατεμένα. Κάποιοι μάλιστα, εμπνευσμένοι από την ευκολία της ανακύκλωσης και βλέποντας ότι η ενοποίηση ενυπάρχει ήδη στη φύση των απορριμμάτων, τα οποία –τι στο διάλο–, ή χάρτινα ή πλαστικά ή γυάλινα ή αλουμινένια είναι, πετάνε μεγαλόψυχα στους μπλε κάδους όλα τους τα σκουπίδια, ανακουφίζοντας έτσι τις φουλαρισμένες χωματερές!
Ένα μόνο με προβληματίζει: Πού άραγε λειτουργούν τα συνεργεία διαλογής, όπου φιλότιμοι εργαζόμενοι λύνουν τις σακούλες και ξεδιαλέγουν τα σκουπίδια με τα χεράκια τους;
(Προφανώς εκεί που γίνεται πραγματικά η ανακύκλωση, δηλαδή στη χώρα της φαντασίας μας).

-----------------------------------

Για πόσο καιρό ακόμα θα μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το πεπτικό σύστημα του Χριστόδουλου;

Ροζίτα Σπινάσα

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati